%|%%|%

Fermate

 


Prefab woning op één frame

De Fermate is een model op één unit gebouwd met een prisma- of zadeldak. Zoals alle modellen van STARLINE HOME, is dit model voor 70% met de hand vervaardigd en daardoor te herkennen aan de ambachtelijke uitstraling en bovenal sublieme afwerking.

 

 

Buitenbekleding

Zorgeloos genieten staat bij STARLINE HOME hoog in het vaandel. Daarom maken we louter gebruik van duurzame materialen. Voor de buitenbekleding van het Fermate-model heeft u de keuze uit red cedar, Zweeds rabat en diverse soorten kunststof. Maar ook combinaties van deze materialen zijn mogelijk. 

 

 

Indeling

De woningen van Starline zijn voorzien van een moderne verwarming- en ventilatiesystemen die garant staan voor een aangenaam woon- en leefklimaat. Onze adviseurs vertellen u graag wat de mogelijkheden op dit gebied zijn. Dat geldt overigens voor uw complete inrichting: van keuken tot badkamer en van vloer tot wandafwerking.

 

 

 

 

 

Plattegrond Fermate S45

 

Download plattegrond

 

 

 

Plattegrond Fermate S53

 

Download plattegrond

 

 

 

Plattegrond Fermate M59

 

Download plattegrond

 

 

 

Isolatie

Als het aankomt op de isolatie van een prefab woning, is STARLINE HOME een voorloper.
Dit ziet u terug in de toepassing van hoogwaardige isolatiematerialen en triple glas. Hoe hoger de Rc-waarde, hoe beter het materiaal isoleert en hoe gemakkelijker u de woning warm houdt in de winter of juist koel in de zomer. De Starline Fermate heeft niet alleen standaard een hoge Rc-isolatiewaarde voor het dak van ruim zes maar ook voor de vloer en wanden is deze gemiddeld vijf.

 

 

 

  

Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG)

Op 1 januari 2021 hebben we in Nederland na 25 jaar de EPC als meetinstrument voor de energieprestatie van gebouwen verlaten en zijn we BENG als meetinstrument gaan gebruiken. De nieuwe regelgeving die moet zorgen voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen.

De STARLINE HOME woningen kunnen allemaal voldoen aan de strenge nieuwe BENG norm. Wij maken al jaren gebruikt van de zeer stille en zuinige elektrische Nefit luchtwarmtepomp gecombineerd met vloerverwarming en voldoende zonnepanelen met SolarEdge optimizers en omvormer. Bovendien hebben al onze woningen een zeer hoge isolatiewaarde met hoogwaardige ventilatiesystemen waarbij tijdens de bouw ook sterk gelet wordt op het luchtdicht isoleren.

De Wet Voortgang Energietransitie (wet VET) is op 1 juli 2018 in werking getreden. De wet regelt onder meer dat de aansluitplicht voor aardgas vervalt. STARLINE HOME levert sinds 2018 al bijna 90% van haar woningen zonder aardgasaansluiting.

 

 

 

  

Maten en prijzen

 • Lengte: 9 meter tot 15 meter
 • Breedte: 4 meter tot 4,5 meter
 • Hoogte plafond: 2,35 tot 2,45 meter
 • Dak: prisma- of zadeldak met EPDM, dakpanprofielplaat of moderne dakpan met verzonken dakgoten
 • Vanafprijzen: S45 € 107.151,-, S53 € 117.213,-, M59  € 124.980,- (prijspeil 1-10-2022) overige maten en prijzen zijn op aanvraag
 • De vanafprijzen zijn inclusief Bruynzeel keuken stelpost € 7.745,-, badkamer met douchecabine en toilet, standaard vloer- en wandafwerking, HR++ glas, cv-ketel met radiatoren
 • Meerprijs opties: luchtwarmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem t.b.v. BENG energieneutrale woning: circa € 265,- per m² met een minimum van € 19.950,- per woning
 • Opties: luchtwarmtepomp, zonnepanelen met SolarEdge, Triple glas, hout-of pellet kachel, tweede toilet, zonneboiler, PVC vloer, vloerverwarming, WTW ventilatie, inloopdouche etc.
 • Transport- en installatiekosten: afhankelijk van de transportafstand en het formaat woning (kostenindicatie circa 4% van de woningkosten excl. aansluitkosten nutsvoorzieningen buitenzijde woning)
 • Fundering: op zandgrond d.m.v. aantal stelconplaten ca. € 4.000,-, overige op basis van strokenfundering, prijs op aanvraag
 • Installatiewerk nutsvoorzieningen buitenzijde woning: op aanvraag 

Download brochure

 

Contact

Wilt u kennismaken met de prefab woning, mantelzorgwoning of recreatiewoning van STARLINE HOME en vrijblijvend een advies op maat?
Neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of telefoonnummer 0486 - 47 50 12